Hoposa Pollentia

Turen inkluderer:

Fly Mallorca direkte t/r

1 x dbl. værelse

Morgenmad

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Hotel Hoposa Pollentia er kun for voksne (16 +), hvilket skaber en særlig stemning og ro. Hoposa Pollentia er et unikt boutique hotel, der oser er kvalitet, hygge og god stil. Hoposa Pollentia har en fantastisk tagterrasse med en mindre swimmingpool, hvor man kan nyde udsigten ud over bugten i Pollensa. På forsiden af ​​Hoposa Pollentia er der masser af liggestole og et loungeområde, hvor man kan slappe af i løbet af dagen eller nyde en cocktail om aftenen. I perioder er der underholdning om aftenen. Kunder får gratis adgang til Hoposa Uyal Spa. Hoposa Pollentia får virkelig gode anmeldelser, kunder roser hotellet for deres venlighed, hjælpsomhed, den gode mad, renligheden og dens beliggenhed. Centrum og marinaen ligger blot 15 minutters gang fra hotellet. Der er restauranter, cafeer og barer i gåafstand fra hotellet.

Værelser: Hoposa Pollentia har 64 værelser, som alle er nyrenoveret og hyggeligt indrettet med seng, tv, minibar, aircondition/varme, kaffe/te faciliteter og strygejern. Badeværelse med brus og hårtørrer. Der er gratis wi-fi og safety-boks. Fra værelset er der udsigt mod bjerget Mount Putxet. Det er muligt at opgraderes til værelser med havudsigt, hvor der er balkon.

Faciliteter: 24-timers reception, restaurant, bar og swimmingpool. Mulighed for spa-behandlinger (Hoposa Uyal Spa), fitness, vaskeri service, valutaveksling, bil- og cykeludlejning.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1000 m

Afstand til stranden 10 m

Pool : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Paseo Londres 62 07470 Puerto Pollensa, Illes Balears, Spanien

(+34) 971 86 52 00
1: Hoposa Pollentia – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Priser er på vej - kontakt os for nærmere information