Ferie med udflugter Murcia - november 2023

Turen inkluderer:

Fly Alicante direkte t/r

1 x dbl. værelse

Morgenmad

Aftensmad inkl. 1/4 vand & 1/4 vin

4 udflugter m. dansk guide

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Ferie med udflugter 7 nætter - Costa Calida & Murcia november 2023.

Hotel Lodomar ligger i charmerende San Pedro del Pinatar ved Costa Calida. På denne rejse får man en introduktion til Costa Calida og nogle af de største skatte i Murcia regionen. Hotel Lodomar er unikt beliggende ved skøn natur. Det er lige udenfor døren, at man finder de smukke saltvandsbasinner med et rigt fugleliv og masser af smukke flamenco´er. Det er også her i San Pedro del Pinatar, man kan kvikke huden op med et mudderbad.

Der er inkluderet 3 udflugter med dansk guide:

1. Gåtur i lokalområdet - Her får i indblik i det område hotellet ligger i. Der vil være gode fif og mulighed for, at spørge ind til området, bussen, spisesteder, oplevelser m.m.

2. Heldagstur til regionens hovedstad Murcia - Turen går i dag til Murcia, Spaniens 7. største by. Byen er for mange ganske ukendt, hvilket er virkelig ærgerligt, da Murcia byder på så mange skønne bygningsværker og spændende historie. Guiden vil gå igennem byen med jer og sørge for at ser byens mest kendte attraktioner.

3. Heldagstur til havnebyen Cartagena - Cartagena er en MUST SEE by. Her får man lidt af det hele og igen er historien i højsædet. Udover havneområdet i byen, så er byen særligt kendt for sit smukke romerske amfiteater. Guiden vil også her, tage jer til alle de mest kendte og smukkeste steder i Cartagena.

4. Tur i vinmarkerne - I dag går turen til vinmarkerne, hvor der skal besøges en vingård. I skal gå igennem vinmarkerne og vil få en introduktion til vin samt fremstillingen. I vil også få mulighed for at afprøve jeres duftesans, når der skal duftes til diverse aromaer. Turen sluttes af i restauranten, hvor der er udsigt til vinmarkerne. Her vil et få en skøn 3 retters menu inkl. vin naturligvis.

Hotel Lodomar er et godt 3+ hotel og ligger lige foran naturreservatet Salinas og Arenales i San Pedro del Pinatar, en perfekt beliggenhed for naturelskere. Vådområdet giver rig mulighed for blandt andet at se flamingoer og andre trækfugle. Saltmøllerne Quintin og Calcetera befinder sig også i det storslåede naturområde og er absolut også et besøg værd. Lodomar tilbyder mange faciliteter, blandt andet et spa-center. Lodomars Thalassoterapi Center er det eneste spa, hvis opvarmede swimmingpool vand kommer fra Saltminerne i Mar Menor, som kan sammenlignes med Det Døde Hav.

Værelserne på Lodomar indeholder dobbeltseng, sofa, skrivebord, tv, telefon, aircondition/varme, safetybox (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har balkon. Der er gratis wi-fi.

OBS: Guiden er KUN tilstede på udflugterne. Opstår der problemer under opholdet, så kan Hjerting Rejser altid kontaktes.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1500 m

Afstand til stranden 750 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

C. Río Bidasoa, 1, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanien

(+34) 968 18 68 02
1: Ferie m. udflugter -Murcia – november 2023

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Billund