Dragos del Sur

Turen inkluderer:

Fly direkte t/r

1 x 2 værelses lejlighed

Morgenmad

Transport t/r

Hotel beskrivelse

Dragos del Sur er et mindre lejlighedshotel tæt på havet og stranden ved Playa la Arena. Dragos del Sur er hyggeligt indrettet og med rummelige lejligheder med gode og store terrasser. Mindre supermarked lige ved hotellet gør indkøb ekstra nemt. Blot få hundrede meter fra Dragos del Sur, finder man restauranter og små butikker. Vi anbefaler vores kunder, at tilkøb havudsigt. Vores kunder er glade for Dragos del Sur, grundet de store lejligheder, den intime stemning og den fantastiske terrasse, der er i forbindelse med hotellets lille swimmingpool.

Værelser: 78 lejligheder fordelt på 8 etager. Lejlighederne har alle aircondition, safetybox (mod betaling), telefon, badeværelse, tv og køkkenniche m. køleskab, mikroovn, brødrister og kaffemaskine. Herudover har de separat soveværelse samt møbleret terrasse. Der er mulighed for tilkøb af havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, restaurant, bar og tv-rum. Herudover er der mulighed for jacuzzi, sauna, fitness, billard, internet og leje cykler. Receptionen er gerne behjælpelige med diverse udflugter og hjælper altid med et smil.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 100 m

Afstand til stranden 600 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. Marítima Puerto de Santiago, 38683 Santiago del Teide

+34 922 86 25 50
1: Dragos del Sur – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Ålborg