Caribbean Bay

Turen inkluderer:

Fly Mallorca direkte t/r

1 x dbl. værelse

Morgenmad

Aftensmad

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Caribbean Bay ligger i hjertet af El Arenal. Caribbean Bay er et standard hotel, hvor man indenfor de seneste år, har renoveret reception, restaurant og barområdet. Caribbean Bay ligger centralt i Arenal og udenfor døren finder man restauranter og shopping, der er knald på i dette område, så vælger man dette hotel, så skal man være til liv og glade dage. Den smukke Playa de Palma samt marinaen finder man indenfor kort gåafstand. Skulle man ønske lidt større forhold, ligger hovedstaden Palma, kun 12 km. fra Arenal og der er let tilgang med bus eller taxa. Caribbean Bay vælges af dem der søger en billlig rejse med mad inkluderet.

Værelser: Hotellet består af 224 værelser. Alle værelserne har badeværelse med hårtørrer, aircondition / varme, telefon, tv, safetyboks (mod betaling) og wifi (mod betaling). Alle værelser har balkon / terrasse med møbler.

Faciliteter: 24 timers reception, restaurant, bar, elevator, swimmingpools, spilleområde og tv lounge. Hotellet er desuden behjælpelige med både leje af cykler samt billeje. Der er mulighed for wifi

Hotel fakta

Aftand til centrum: 150 m

Afstand til stranden 200 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Hotel informationer:

Carrer Trencadors, 48, 07600 Llucmajor, Illes Balears, Spanien

(+34) 971 44 18 12
1: Caribbean Bay – Ugerejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Billund

Ålborg

Århus