Bahia Flamingo

Turen inkluderer:

Fly direkte t/r

1 x dbl. værelse

Morgenmad

Aftensmad

Transport t/r

Hotel beskrivelse

Bahia Flamingo er fantastisk beliggende med skøn udsigt til Atlanterhavet og med blot 350 meter til stranden ved Playa la Arena. Bahia Flamingo har et dejligt poolområde med solsenge og parasoller samt enestående udsigt til havet. Fra hotellets poolbar kan man nyde den smukke udsigt ud over atlanterhavet og naboøen La Gomera. Ikke langt fra Bahia Flamingo ligger shopping, barer, caféer og restauranter. Der er busstoppested 50 meter væk. Bahia Flamingo er et godt hotel, hvor man får rigtigt meget for sine penge. Vores kunder elsker alt den luft og skønne udsigt man får, når man opholdet sig på Bahia Flamingo. Her er der mulighed for en billig langtidsrejse til Tenerife.

Værelser: Bahia Flamingo har 141 værelser. Alle værelser har tv, vifte, badeværelse med hårtørrer samt safetybox (mod betaling). Alle værelserne har møbleret balkon/terrasse og de fleste er med side havudsigt. Der kan opgraderes til komfort værelse, hvor man får opholdsstue og seperat soveværelse. Der er mulighed for wifi på hotellets værelser.

Faciliteter: 24-timers reception, swimmingpool, restaurant, bar og tv-rum. Herudover er der mulighed for bordtennis, billard og petanque. Der er gratis wifi på dele af hotellet.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1200 m

Afstand til stranden 350 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. la Gaviota, 3, 38683 Puerto de Santiago

+34 922 86 22 22
1: Bahia Flamingo – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Billund