Apartamentos del Mar

Turen inkluderer:

Fly Alicante direkte t/r

1 x 2 værelses lejlighed

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Apartamentos Del Mar ligger ved stranden i centrum af Calpe . Lejlighedshotellet er beliggende i samme bygning som Gran Hotel Sol Y Mar, hvilket betyder, at man som rejsende kan nyde godt at dette hotels faciliteter. Kunder roser Apartamentos del Mar for de rummelige lejligheder, renligheden og det venlige personale. Supermarked ligger lige rundt om hjørnet. Der er restauranter, cafeer, butikker i gåafstand. Du er kun få skridt fra Arenal-Bol stranden og 6 minutters gang fra Peça Tower. Hvis du er cykel entusiast, tilbyder hotellet et cykelcenter hvor man kan opbevare og reparere sin cykel. Der er også mulighed for cykeludlejning nær hotellet. Apartamentos er et virkelig skønt lejlighedshotel og med en helt unik beliggenhed i Calpe.

Værelser: Apartamentos Del Mar har 41 lejligheder. Lejligheden er placeret 9. etage i Gran Hotel Sol Y Mar’s bygning med udsigt til gaden. Lejligheden er rummelig og klassisk indrettet med opholdsstue med spiseplads, sofa, køkken, tv, badeværelse, vaskemaskine og separat soveværelse. Alle lejligheder har balkon. Der er gratis wifi. Rengøring af lejligheden er mod betaling.

Hvis man ønsker mere plads, kan der opgraderes til 3-værelses lejlighed. Her får man 2 soveværelser og 2 badeværelser, opvaskemaskine, en større terrasse, tv i soveværelserne og safety-boks.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool og fitnesscenter. Herudover er der mulighed for spa-behandlinger og parkering. Hotellet har cykelcenter, hvor man kan opbevare samt ordne sin cykel.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 500 m

Afstand til stranden 50 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

C/ Benidorm Nº 3 · 03710 · Calpe · Alicante

(+34) 965 83 17 62
1: Apartamentos del Mar – langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Priser er på vej - kontakt os for nærmere information