Apal Chinasol

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x 1 værelses lejlighed m. side havudsigt

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Apal Chinasol er et lejlighedshotel beliggende direkte ud til promenaden ved San Cristobal stranden i Almunecar.  Apal Chinasol er af ældre dato, men er hyggeligt, rent og har nogle rummelige lejligheder, der er meget velegnet til langtidsrejse. De fleste af lejlighederne har en fantastisk udsigt til havet. Her får man meget for pengene. Har man brug for at have sin hund med på ferie, så er det også muligt her. Den lokale bus kører forbi hotellet ca. 1 gang i timen, så der er rig mulighed for, at komme omkring i området.

Værelser: Apal Chinasol består af lejligheder, der er fordelt over 11 etager. Opholdet er i 1 værelses lejlighed. Lejligheden er ca. 37 m2 og består af opholdsplads med spiseplads, senge og køkkenniche med ovn, kogeplader, køleskab, og mikroovn. Herudover er der tv, aircondition og badeværelse. Lejligheden er med møbleret terrasse og der er garanteret side havudsigt. Der er desuden gratis wifi. OBS: Lejlighederne er ikke 100 % ens indrettet og nogle fremstår ældre end andre.

Faciliteter: 24 timers reception,  elevator, bar, swimmingpool, læserum, tv og restaurant. Herudover er der mulighed for petanque. Der er gratis wifi på hele hotellet.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1500 m

Afstand til stranden 75 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er hund tilladt : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. del Mediterráneo, 51, 18690 Almuñécar

+34 958 63 33 44
1: Apal Chinasol – langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

16-01-2025
21 nætter
Pris kr. 9.498,-