Iberostar Cala Millor

Turen inkluderer:

Fly Mallorca direkte t/r

1 x dbl. værelse

Morgenmad

Aftensmad

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Iberostar Cala Millor er et moderne hotel, der ligger lige ved den populære strandpromenade med direkte adgang til stranden. Centrum af Cala Millor ligger tæt på Iberostar Cala Millor, og byder på et stort udvalg af restauranter, barer og butikker. Iberostar Cala Millor er flot og byder masser af faciliteter, men bedst af alt er den direkte adgang til stranden. Er man naturelsker, så ligger naturparken Punta de n’Amer ligger kun 15 min. gang fra hotellet. Søger man lidt ekstra forkælelse, så er der mulighed for Spa på hotellet. Dette hotel vælges af dem, der gerne vil bruge nogle ekstra penge og få noget ekstra godt.

Værelser: Iberostar Cala Millor er fra 2015 og har 171 værelser. Værelset er på cirka 22 m2. Alle værelser er flotte og moderne indrettet. De har alle aircondition, tv, telefon, badeværelse med hårtørrer og gratis wifi. Til alle værelserne er der en balkon/terrasse. Minibar og safetyboks kan bestilles mod gebyr.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, indendørs og udendørs swimmingpool, fitness, sauna og spillelokale. Der er desuden mulighed for spa. Gratis wifi på hele hotellet.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1000 m

Afstand til stranden 50 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

C/Castell, 5 Cala Millor 07560, Sant Llorenç de Cardassar Mallorca, Balearic Islands

(+34) 971 100 505
1: Iberostar Cala Millor Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

24-09-2024
21 nætter
Pris kr. 17.998,-