Torremolinos 

 

Torremolinos er kendt af de fleste. Det var her charter turismen startede i de gode 60´ere. Mange af vores kunder har besøgt byen gennem årene og har fuldt den udvikling byen har gennemgået. Meget er sket siden 60´erne, både hvad angår hoteller, promenade, centrum, turismen og byens størrelse. Byen har fundet tilbage til sin oprindelige charme.

Torremolinos tager sit udspring fra marinaen i Benalmadena, hvorfra der er knap 4 kilometers promenade til Bajondillo stranden og selve centrum af Torremolinos. Promenaden er dejlig bred og flad. Mens man slentrer ned af promenaden, kommer man forbi hyggelige cafeer, små spanske restauranter med tapas og frisk fisk. Særlig området ved La Carihuela er kendt for mange fiskerestauranter og ikke mindst hyggelige gader med masser af små butikker. Hele vejen langs promenaden kan man nyde de smukke omgivelser og ikke mindst havet og den smukke sandstrand. Torremolinos centrum af byen ligger hævet over havet med en skøn udsigt. Vejen fra promenaden til centrum foregår via stejle gader eller trapper. Centrum summer af liv fra turister og spaniere. Her er smalle gader, torve, bodegaer, spisesteder samt masser af muligheder for shopping. På Plaza de la Nogalera finder man toget, en nem og billig måde at komme omkring på. Er man meget dårligt gående, skal man være opmærksom på det meget kuperede terræn. Særligt området mellem promenaden og centrum af byen er kuperet.
 
Mange vælger Torremolinos, grundet togforbindelsen til de andre badebyer og storbyen Malaga. Vi vil da også anbefale en togtur til
Malaga. Toget kører helt til centrum. I Malaga finder man smuk arkitektur, historiske bygninger, Picasso museet, masser af skønne restauranter, barer og butikker.
 
Står man og mangler lidt nyt i klædeskabet eller er man blot på udkig efter nogle gode kup, kan vi anbefale outletbyen Plaza Mayor, der ligger ca. 5 km fra Torremolinos centrum. Toget kører direkte til outlet byen.

 
Cervantes
       
I centrum med en skøn udsigt til havet.
Pez Espada
       
Populært og direkte på strandpromenaden
Fenix
       
Lækkert hotel - KUN FOR VOKSNE
Sol Don Pablo
       
Direkte på strandpromenaden - gratis Wifi.
Melia Costa del Sol
       
KUN FOR VOKSNE - værelser med havudsigt og gratis wifi
Sol Principe
       
Stort flot hotel med god beliggenhed lige ved strandpromenaden
Roc Lago Rojo
       
KUN FOR VOKSNE - ved Carihuela stranden Torremolinos
Aguamarina
       
BESTSELLER - lejligheder m. mad - ved by & strand
Puente Real
       
Andalusiske værelser inkl. halvpension - ved stranden
Roc Flamingo
       
I centrum - mange stamgæster
Sol Timor
       
Lejligheder direkte på strandpromenaden - GRATIS WIFI
Royal Costa
     
Charmerede hotel til fantastisk pris.
La Barracuda
     
Direkte på strandpromenaden - gratis wifi.
Apt. Bajondillo
     
Populære lejligheder med havudsigt og gratis WIFI
Parasol Garden
     
Centralt beliggende hotel nær by og strand
Buensol
     
Super pris - direkte på promenaden i Torremolinos.
Travelmarket Interactive
EmediateAd