Alua Sun Lago Rojo

Juniorsuite

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x juniorsuite

Morgenmad

Aftensmad

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Alua Sun Lago Rojo (Tidligere Roc Lago Rojo) er KUN for Voksne (16+) - dette er med til at skabe en særlig stemning. Alua Sun Lago Rojo ligger blot 100 meter fra stranden ved La Carihuela og midt i de hyggelige gader. Området er særligt kendt for sine hyggelige restauranter med masser af lækker fisk på menuen. En fantastisk beliggenhed for dem, der ønsker at være helt tæt på vandet, små butikker og strandpromenaden. Samtidigt et godt valg hvis man ikke er så godt gående, da man har let tilgang til den flade strandpromenade. Alua Sun Lago Rojo vælges desuden af dem, der søger et hotel der ikke er så stort.

Værelser: Alua Sun Lago Rojo består af 180 værelser, fordelt over 4 etager. Opholdet er i juniorsuite på ca. 44 m2. En juniorsuite har opholdsplads med sofa, sofabord, tv, telefon og herfra er der trin op til soveafdelingen med 2 separate senge. Alle juniorsuites har desuden aircondition (maj - oktober), varme (november - april), safetybox (mod betaling), minibar samt badeværelse m. hårtører. Alle juniorsuites har gratis wifi og herudover er de alle med møbleret balkon / terrasse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpools og tagterrasse med liggevogne samt jacuzzi. Herudover er der mulighed for bordtennis, billard og parkering.

OBS: Der kan medbringes hund på Alua Sun Lago Rojo. Hunden må veje op til 10 kg. og deres tages ca. kr. 75.- per nat for hunden. Spørg for samlede pris og betingelser, for at medbringe hund.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1500 m

Afstand til stranden 150 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er hund tilladt : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

C. Miami, 5, 29620 Torremolinos

+34 912 18 62 56
1: Alua Sun Lago Rojo – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

Århus

Ålborg