Fuengirola 


Fuengirola var i sin tid en lille fiskerby, men er nu udbygget til en stor og rummelig ferieby. Den ca. 7 km lange strandpromenade tager sit udspring i Fuengirolas bydel Los Boliches. Hotellerne ligger tæt og alle med udsigt til den flotte strand. Langs promenaden finder man et væld af restauranter, cafeer og små strandbutikker. Følger man promenaden, kommer man til byens marina Puerto Deportivo, hvor man kan se en masse flotte både, besøge en af de hyggelige restauranter eller booke sig på en bådtur. Går man videre af promenaden, ender man ved den smukke arabiske borg-ruin Sohail. Få lidt gratis motion og tag turen op til toppen af ruinen, hvor der er en fantastisk flot udsigt.
 
Bevæger man sig væk fra promenaden, kommer man til de hyggelige gader med små butikker, bagerier, bodegaer, torve og hyggelige restauranter. Fuengirola har masser af grønne områder og hyggelige parker. Spanierne fylder godt i bybilledet og det giver Fuengirola en oprigtig spansk charme. Bevæger man sig længere ind i byen, finder man byens hovedgade med større kendte butikker. Centrum har en hyggelig zoologisk have.

Vi kan anbefale en tur til bjergbyen Mijas. Mijas har smukke hvidkalkede huse, snævre gader, hyggelige butikker og skøn udsigt over kysten. Byen er særlig kendt for sine mange æsler. Tirsdag er markedsdag i Fuengirola. Markedet her er kystens største og helt sikkert et besøg værd. Vil man gerne danne sig et indtryk af byen, så kan man tage på rundtur i hestevogn eller tage en rundtur i det lille tog der kører fra strandpromenaden.
 
Har man en regnvejrsdag eller 2 under opholdet, så ligger der et stort shoppingcenter i byen. Her er der over 100 butikker, restauranter, biograf og et kæmpe supermarked. Ønsker man at komme lidt omkring langs kysten eller en tur til Malaga, så afgår toget fra centrum af Fuengirola samt bydelen Los Boliches.
 
 
Occidental Fuengirola
       
Direkte ud til promenaden - tidligere Las Piramides.
El Puerto
       
Direkte ud til strandpromenaden - gratis WIFI
Myramar
       
Rummelige lejligheder og indendørs swimmingpool.
Monarque FuengirolaPark
       
Nær stranden inkl. mad og til super pris
Pyr
     
Lejligheder - overfor marinaen - gratis wifi
Las Palmeras
     
Overfor Marinaen - halvpension, vand og vin inkluderet.
Fuengirola Beach Apt.
     
Lejligheder nær stranden & byen.
La Jabega
     
Lejligheder ud til promenaden m. havudsigt.
Stella Maris
     
Lejligheder - på strandpromenaden - frontal havudsigt
Travelmarket Interactive
EmediateAd