Langtidsrejser Costa del Sol 

 
Costa del Sol
Vores "største" langtidsrejsedestination er Costa del Sol. Destinationen er utrolig populær. Vi har rigtigt mange kunder der rejser på langtidsrejse til Costa del Sol hvert år og nogle endda 2 gange årligt.

Costa del Sol er beliggende i regionen Andalusien. Der er godt 200 km kyststrækning, som går fra Nerja til grænsen af Cadiz provinsen. Costa del Sol lever bestemt op til sit navn og byder på mere end 300 solskinsdage om året. Somrene er meget varme. Resten af året er mildt og sommerligt. Vinterens vejr minder om det danske forårssvejr og ligger typisk på knap 20 grader. Forårs og efterårs vejret er som en god dansk sommer. Her er temperaturen typisk omkring 21 - 23 grader.

Costa del Sol har en masse fantastiske byer. Skønne feriebyer langs kysten og ikke mindst unikke landsbyer i bjergene. Her er noget for enhver. Uanset om man leder efter en by med hvidkalkede huse, små badebugter og et bjergrigt landskab eller det mere traditionelle med promenade, massevis af restauranter og turistatraktioner, så finder man det i en af kystens badebyer.

Costa Tropical
Costa Tropical er navnet på kyststrækningen øst for Nerja. Strækningen er på godt 100 km. De blå, grønne, hvide og terracotta nuancer er at beundre langs denne smukke kyst. De høje bjerge i Sierra Nevada kæden beskytter kysten mod kolde vinde og samtidigt kommer den varme brise fra det nordlige Afrika. Dette skaber det subtropiske klima, som Costa Tropical er kendt for. Costa Tropical byder på mere stille byer med flere spaniere i bybillederne.

Billeje
Costa del Sol er den perfekte destination at have billeje. Vejnettet er godt, skiltningen i top og der ligger uendeligt mange oplevelser og venter. Med bileje vælger man selv i hvilket tempo oplevelserne skal komme. Vi har fået en ny samarbejdspartner, hvor alt er inkluderet. Dermed undgår man irriterende situationer, hvor man skal diskutere brændstof og forsikringer. 4 uger billeje med alt inkluderet koster omkring kr. 4000.-
 


kontakt os på telefon: +45 70226710 eller email: hjerting@hjertingrejser.dk

Travelmarket Interactive
EmediateAd