Vistaflor

Vistaflor er et charmerende resort bygget op i typisk kanarisk stil med en hyggelig atmosfære. Der er indkøbsmuligheder nær hotellet. Vistaflor har shuttlebus til stranden og derudover holder den lokale bus kun 200 meter fra hotellet. Der er ca. 1,5 km til Yumbo centret i Playa del Ingles. Vistaflor er for dem der gerne vil bo godt og med masser af faciliteter og liv. Vistaflor er egnet til både en kort rejse samt en langtidsrejse. Vistaflor er et af de steder, hvor Hjerting Rejser har mange stamgæster.

Værelser: Vistaflor består af ca. 200 bungalows i 2 etager. Alle bungalows har soveværelse samt badeværelse med hårtørrer på øverste etage. På nederste etage finder man opholdsrum med tv samt køkkenniche med elkedel, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Alle bungalows har møbleret terrasse. Der er mulighed for wifi mod gebyr.

Faciliteter: Vistaflor byder på 24 timers reception, flere swimmingpools, restauranter, bar, tv-rum og minimarked. Herudover er der mulighed for bordtennis, dart og billard, leje af cykel eller bil. Hotellet har lille vaskeri, hvor man selv kan vaske sit tøj. En vask tøj koster ca. 4 euro – der er også mulighed for tørretumbling.

OBS: Poolen er kun opvarmet om vinteren.