Vistaflor Puerto Plata

I Puerto Rico på en bjergside i solen, finder man Vistaflor Puerto Plata. Et populært lejlighedshotel med 1,5 km. til stranden. Fra Vistaflor Puerto Plata, er der ca. 1 km. til centrum af Puerto Rico og som det altid er i Puerto Rico, så foregår turen via trapper og igennem kuperet landskab. Hotellets faciliteter er få, men der er skønne terrasser hvor man kan nyde solen samt et dejligt område med swimmingpool. Der er restaurant på hotellet, men med begrænset åbning samt udvalg.

Værelser: Vistaflor Puerto Plata består af 304 lejligheder. Alle lejligheder er 1 værelses lejligheder. Opholdet er i en 1 værelses lejlighed med balkon / terrasse. Lejligheden er enkelt indrettet, men med alt hvad man behøver. Når man træder ind i lejligheder finder man badeværelset m. hårtører og herefter sovepladsen. Fra sovepladsen er der trin ned, hvorefter man kommer til opholdspladsen med sofa, sofabord, lille tv, køkkenniche samt udgangen til terrassen. Køkkennichen har kogeplader, køleskab, el-kedel samt diverse service. Alle lejlighederne har møbleret balkon / terrasse og de fleste er med havudsigt. Der er gratis wifi i lejligheden.

Faciliteter: 24 timers reception, restaurant, elevator, swimmingpool (opvarmet vinter) og tv-rum. Herudover er der mulighed for billeje samt parkering. Der ligger desuden et lille supermarked i forbindelse med hotellet.