VIK Gran Hotel Costa del Sol

Vik Gran er beliggende på stranden i Cala de Mijas med betagende udsigt ud over playa de la Butibamba stranden. Et dejligt roligt område, hvor man indenfor 500 meter finder lidt lokale butikker, restauranter og hyggelige gader. Hotellet har et flot pool-område, hvor man kan nyde den betagende udsigt. Der er nem adgang til offentlig transport og hotellet ligger i kort køreafstand til bla. Fuengirola og Marbella. Et skønt sted for dem der søger ro, nærhed til stranden samt et charmerende og lokalt bymiljø.

Værelser:  Vik Gran består af ca. 300 værelser. Når man rejser med Hjerting Rejser, får man et af hotellets renoverede værelser. Værelset er hyggeligt indrettet med aircondition / varme, safety box (mod gebyr), minibar, telefon, tv samt badeværelse med hårtørrer. Alle værelserne har balkon / terrasse. Størstedelen af hotellets værelser er med sidehavudsigt. Opgraderer man til hotellets premium værelser, så er man garanteret værelse på solsiden, der er ud mod poolen og herudover er der inkluderet kaffe / the faciliteter samt badekåbe under opholdet.

Faciliteter:
24-timers reception, elevator, swimmingpool, restaurant, pool-bar, kaffebar, tv-rum, bibliotek og gratis Wi-fi. Herudover er der mulighed billard, bordtennis, leje af cykler samt billeje. Håndklæder til poolen, lånes mod depositum.