THB Lanzarote Beach

THB Lanzarote Beach er et flot hotel beliggende i den hyggelige kystby Costa Teguise. Hotellet ligger kun få minutters gang fra den populære Las Cucharas strand, som er en af de mest besøgte og elskede strande i området. Gæsterne på THB Lanzarote Beach kan nyde den rolige atmosfære i Costa Teguise, samtidig med at de har nem adgang til et godt udvalg af restauranter, barer og butikker inden for gåafstand. Man finder desuden et busstoppested lige ved hotellet, hvilket gør det nemt at udforske byen og øen. Et meget populært sted og som er et besøg værd er Pueblo Marinero, her kan du finde små hyggelige restauranter og barer. På THB Lanzarote Beach´s område finder man et dejligt poolområde med solterrasse og poolbar, hvor man kan slappe af og nyde solen. Så uanset om man er på udkig efter afslapning ved poolen, spændende oplevelser i naturen eller kulturelle seværdigheder, så er THB Lanzarote Beach det ideelle sted for en fantastisk ferie.

Værelserne: THB Lanzarote Beach har 237 værelser og vores ophold foregår på et af hotellets dobbeltværelser med poolview. Værelset er ca. 20 m2, så en ganske pæn størrelse. Værelset har safetybox, minibar, aircondition, tv samt badeværelse med hårtørrer. Der er møbleret balkon / terrasse og udsigt til hotellets swimmingpool. Værelset har gratis wifi.

Der kan tilkøbes havudsigt.

Faciliteter: 24-timers reception, restauranter, snack bar, sports bar, poolbar, swimmingpool(opvarmet vinter), børnepool, fitness og TV-Lounge. Der er mulighed for bordtennis, aerobic, vandgymnastik eller lign. aktiviteter under opholdet. Der er gratis wifi på hele hotellet.