Sun Beach

Sun Beach består af lejligheder. Sun Beach er fantastisk beliggende i Santa Ponsa. Her er der rig mulighed for at nyde friheden ved at bo i lejlighed, kombineret med komforten fra et hotel. Sun Beach har en rigtig god beliggenhed lige ved stranden, og området byder også på mulighed for at spille golf, tennis og squash. Ligeledes kan der nydes en lille forfriskning på en af de mange cafeer, barer eller restauranter omkring Sun Beach. Her har man alt udenfor døren og Sun Beach er et oplagt valg uanset om rejser på en kort rejse eller en langtidsrejse.

Værelser: Sun Beach består af lejligheder. Opholdet er i 2 værelses lejlighed på ca. 50 m2, der har aircondition, separat soveværelse, badeværelse m. hårrører, stue m. spiseplads, tv. og sofa samt køkkenniche m. mikroovn, kogeplader, el-kedel, køleskab og brødrister . Der er mulighed for wifi i lejligheden. Alle lejligheder er med balkon / terrasse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, kaffehjørne, bar, swimmingpool og poolbar. Desuden er der mulighed for internet, fitness og parkering.