Sol Timor

Sol Timor byder på skønne lejligheder ved solrige Costa del Sol. Sol Timor ligger direkte på strandpromenaden ved stranden i Torremolinos. Her er masser af små hyggelige restauranter og butikker lige uden for hotellet, hvor man finder den lange, flade og bilfrie promenade. Der er ca. 10 min. gang til marinaen i Benalmadena, hvor man finder bredt udvalg af restauranter, barer og supermarked. Går man den anden vej langs promenade, så går man mod Torremolinos centrum og forbi mange skønne strande. Sol Timor har masser af faciliteter og kæmpe haveområde, så her er skønne rammer for en en ferie. Sol Timor har rigtigt mange stamgæster og de nyder særligt den skønne udsigt, den store have og deres dejlige mad. Her har man den sjældne kombination af lejlighed og mad. Hotellet er meget egnet til dårligt gående, da promenaden og området omkring hotellet er fladt.

Værelser: Sol Timor består af 341 lejligheder. Lejlighederne enkelt indrettet og opholdet er i 1 værelses lejlighed på ca. 26 m2. Alle lejlighederne har køkkenniche med kogepladser, køleskab, mikroovn og brødrister. Herudover er der badeværelse. Alle lejlighederne har herudover safetyboks (mod betaling), aircondition / varme, tv, telefon, og møbleret balkon / terrasse.

Der kan tilkøbes havudsigt og opgraderes til 2 værelses lejlighed m. separat soveværelse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, barer, swimmingpool og stort haveområde med udsigt til stranden. Herudover er der mulighed for tennis, bordtennis, billard og dart. Hotellet er også møntvaskeri, der gør det nemt at få ordnet tøjet under opholdet.