Sol don Pablo

Sol don Pablo ligger direkte på strandpromenaden i Torremolinos, ud til Bajondillo stranden. Netop den centrale placering tæt på både strand- og bylivet i Torremolinos, gør Sol don Pablo utroligt populært. Herudover byder Sol don Pablo på masser af skønne faciliteter, da de deler faciliteter med hotellets søsterhoteller, der også er naboer til hotellet. Der bydes f.eks. på i alt 9 swimmingpools. Hotellet er for dem, der ønsker rigtigt mange faciliter og en beliggenhed direkte ved stranden.

Værelser: Sol don Pablo har 443 velindrettede værelser. Alle værelserne er rummelige og lyst indrettet. Værelserne er ca. 24 m2. De har alle fladskærms tv, telefon, minibar, skrivebord m. stol, lille sofa, aircondition, safetyboks (mod betaling) samt badeværelse m. hårtørrer. Herudover har alle værelser balkon/terrasse – ca. 6 m2.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restauranter, barer, swimmingpools, indendørs swimmingpool, poolbar, solterasse og have. Herudover er der mulighed for fitness, bordtennis og jacuzzi. Der er endvidere mulighed for SPA og wellnessbehandlinger, ligesom der er mulighed for parkering. Hotellet har gratis wifi på flere dele af hotellet samt på alle værelser.