Singlerejse 60+ – Almunecar – 7 nætter – februar 2023

Singlerejse 60+ i Almunecar – bo på 4 stjernet hotel Almunecar Playa & Spa centralt i Almunecar og direkte ud til promenaden.

Der er inkluderet 3 udflugter med dansk guide:

1. Gåtur i lokalområdet – Her får i indblik i den by i skal bo i. Der vil være gode fif og mulighed for, at spørge ind til byen.

2. Nerja & drypstenshuler – Vi skal opleve de skønne gader i Nerja og besøge drypstenshulerne i Nerja.

3. Granada m. Alhambra – Turen går til charmerende Granada og det mauriske palads Alhambra. Alhambra er et MUST SEE sted og er naturligvis også på Unesco´s verdensarvsliste.

Hotel Almunecar Playa & Spa**** –  Stort og flot hotel direkte ud til strandpromenaden, ved San Cristobal stranden. Beliggenheden bliver ikke meget bedre i Almunecar, eftersom der er blot få minutters gang til den gamle bydel. Hotellet byder på masser af faciliteter og er et sted, hvor der er rig mulighed for, at være aktiv.

Opholdet er i dbl. værelse til 1 person. Der er derfor god plads på værelset. Alle værelser har aircondition / varme, tv, telefon, minibar, safetybox (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer. Herudover er alle værelser med balkon/terrasse.

OBS: Guiden er KUN tilstede på udflugterne. Opstår der problemer under opholdet, så kan Hjerting Rejser altid kontaktes.