Servatur JB

Hotel Servatur JB er et lækkert lejlighedshotel, der kun er for voksne, hvilket gør det til et perfekt sted hvis man ønsker en rolig og afslappende ferie. Servatur JB har en fantastisk beliggenhed opad bjergsiden, hvilket giver gæsterne en betagende udsigt ud over vandet og en af de mest solrige sider i Puerto Rico. Der er ca. 1500 meter til stranden, hvor man har mulighed for at slappe af og nyde solen og en forfriskende dukkert i det klare vand. Centrum ligger i samme afstand ca. 1500 meter fra Servatur JB. I centrum finder man shopping, restauranter og supermarked. Ved europa centeret ca. 650 meter fra Servatur JB, har man et udvalg af restauranter og barer samt mulighed for indkøb. Servatur JB har nogle dejlige faciliteter, men oven i det tilbyder de også brug af Servatur Puerto Azul’s faciliteter, der er deres søsterhotel og det ligger ca. 250 meter derfra.

Lejlighed: Servatur JB er et lille lejlighedshotel med 40 lejligheder. Opholdet foregår i hotellets 2 værelses lejlighed på ca. 30m2. I lejligheden finder du opholdsplads med sofa, tv, spiseplads aircondition, safetybox, telefon og køkkenniche med bl.a. mikroovn, kaffemaskine, brødrister, køleskab og kogeplader. Derudover er der et badeværelse med brusebad og hårtørrer. Lejligheden har en stor terrasse med bord og stole samt liggevogne. Der er gratis wifi i lejlighederne.

Faciliteter: Reception, Opvarmet swimmingpool (vinter), poolbar. Der er mulighed for parkering. Der er gratis wifi på hele hotellet.

OBS: Swimmingpoolen er opvarmet om vinteren)