Roslara

Roslara har hyggelige lejligheder med stor terrasse og skøn udsigt. Roslara er kendt for sin rolige beliggenhed i Amadores dalen. De seneste år er det blevet frisket op og står rigtigt flot. Roslara er et enkelt lejlighedshotel, men med hvad man behøver til en god langtidsrejse i Puerto Rico. 800 meter fra Roslara finder man det kendte Europa center, hvor man finder supermarked, restauranter samt diverse turistbutikker. Roslara er særligt efterspurgt grundet lejlighedernes store terrasser, hvor man fra de fleste har sol det meste af dagen samt skøn udsigt til Amadores dalen med stranden i baggrunden.

Værelser: Roslara består af lejligheder fordelt på flere bygninger. Opholdet på Roslara er i 2 værelses lejlighed. Lejligheden er ca. 45 m2 og alle lejligheder har køkkenniche med køleskab, kaffemaskine, el-kedel og mikrobølgeovn. Herudover har lejlighederne tv, telefon, safetybox (mod betaling), badeværelse samt separat soveværelse. Alle lejligheder har møbleret balkon / terrasse. Der er mulighed for wifi i lejlighederne.

Faciliteter: Reception, elevator (stopper ikke på alle etager), swimmingpool, bar og minimarked. Der er desuden mulighed for parkering samt wifi.