Riu Monica

Perfekt beliggende ved stranden i Nerja, finder man Riu Monica. Hotellet er KUN for voksne og meget eftertragtet. Riu kæden er generelt meget anerkendt for sin høje service og her får man så oveni, den helt unikke beliggenhed ved Torrecilla stranden i Nerja. Balkon de Europa ligger ca. 10 min. gang fra hotellet og turen der til, går igennem de hyggelige smalle brostensgader. Alt er udenfor døren, restauranter, shopping og muligheden for skønne gåture langs vandet. Ønsker man at opholde sig på hotellet, så er der god plads ved hotellets swimmingpool, hvorfra man har skøn havudsigt. Riu Monica er for dem der vil bo godt og som elsker Nerja.

Værelser: Riu Monica består af 234 værelser. Opholdet er i dbl. værelse m. side havudsigt. Værelset er stort og på ca. 25 m2, der er aircondition / varme, safetybox (mod betaling), minibar, tv, badeværelse m. brus samt møbleret terrasse. Der er gratis wifi på værelset.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restauranter, bar, swimmingpool, indendørsswimmingpool (opvarmet og åben om vinteren) og fitness. Der er mulighed for massage samt leje af cykler. Der er gratis wifi på hele hotellet.