Qawra Palace

I den stille del af Qawra – direkte ud til havet.

Qawra Palace ligger overfor strandpromenaden og med pool beliggende helt ud til vandet. Qawra Palace er igennem de sidste par, blevet renoveret og fremstår rigtigt flot og mere ungt. Her er masser af gode faciliteter f.eks. indendørs swimmingpool. På den lille café der hører til hotellet, kan man nyde et stort udvalg af forskellige kager og desserter, hvilket Malta er særlig kendt for. Når man bor på Qawra Palace får man meget for sine penge.

Værelser: Opholdet på Qawra Palace er i et standard dobbelt værelse. Værelset er moderne indrettet og har tv, skrivebord, kaffe/the faciliteter, minibar, safetyboks (mod betaling) samt badeværelse m. hårtørrer og brusebad. Der er møbleret balkon / terrasse. Værelset har gratis wifi.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, cafe, bar, natklub, restaurant, swimmingpool, indendørs swimmingpool (opvarmet om vinteren), swimmingpool og solterrasse på taget (KUN for voksne og KUN åbent i sæson – ej vinter). Herudover er der mulighed for Spa, billard, tennis, minigolf, spillemaskiner, massage, internet, leje af cykler samt brug af sauna.

OBS: Opvarmet pool er indendørs