Puerto Azul

Puerto Azul er et fantastisk sted til en langtidsrejse. Puerto Azul har nogle store og rummelige lejligheder, der gør det ideelt for dem der gerne selv vil handle og lave mad. Puerto Azul er centralt beliggende direkte på strandpromenaden ved Fontanilla stranden i Marbella. Indenfor kort afstand finder man bredt udvalg af restauranter, butikker samt marinaen og den gamle bydel. Et sted de fleste vil elske. De kunder der har boet på Puerto Azul – de vender tilbage, for de forelsker dig hurtigt i placeringen og stemningen på Puerto Azul.

Værelser: Opholdet på Puerto Azul er i 2 værelses lejligheder på knap 50 m2. Alle lejligheder har aircondition / varme, tv, safetybox (mod betaling), køkkenniche med køleskab, kogeplade, kaffemaskine og mikroovn. Herudover er der spiseplads, opholdsplads med sovesofa, separat soveværelse samt badeværelse med hårtørrer. Herudover har alle lejligheder en skøn møbleret terrasse med side-havudsigt. Lejlighederne har gratis wi-fi.

Der er mulighed for at opgraderer til lejlighed med frontal havudsigt. Disse lejligheder har udover den frontale havudsigt også en større terrasse, hvor man har egne liggestole.

Faciliteter: 24 timers reception, swimmingpool, restaurant og bar. Herudover er der mulighed for bordtennis og leje af cykler. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.