Plaza Regency

Lejlighed på promenaden i Sliema – MED HAVUDSIGT
Plaza Regency er et hyggeligt hotel på promenaden i Sliema. Her er der gåafstand til alt hvad man behøver, der er f.eks. kun 50 meter til nærmeste restauranter. Hotellet består af 2 hoteller der er forbundet og dermed deler faciliteter. De fleste steder på Plaza Regency kan man se vandet og deres tagterrasse er et af de bedste udsigts steder i byen. Vores priser er baseret på ophold i hotellets lejligheder og med havudsigt inkluderet.

Værelser: Med Hjerting Rejser er opholdet på Plaza Regency i deres 1 værelses lejlighed med havudsigt. Lejlighederne er rummelige og lyst indrettet. De har alle køkkenniche med kogeplader, mikroovn, køleskab, elkedel, brødrister samt diverse service. Herudover har alle lejlighederne aircondition, tv, telefon, safetybox (mod betaling) samt badeværelse med hårtører. Der er mulighed for internet i lejlighederne. Alle lejlighederne har møbleret balkon.

Faciliteter: reception, elevator, swimmingpool, indendørs swimmingpool, jacuzzi, restaurant, bar, cafe, poolbar og internethjørne.

OBS: Opvarmet pool er indendørs