Playas de Torrevieja

Hotel Playas de Torrevieja ligger i udkanten af Torrevieja. Playas de Torrevieja er et hyggeligt hotel med et dejligt pool område med liggestole og parasoller. Playas de Torrevieja roses blandt andet for deres venlige personale, rengøringen og de rummelige værelser. Playas de Torrevieja er et cykelvenligt hotel, de tilbyder blandt andet opbevaring, vaske- og reparationsmuligheder samt udlejning. Der er barer og restauranter i gåafstand fra Playas de Torrevieja. Et dejligt hotel med en god beliggenhed både til stranden og et godt udgangspunkt for at udforske Torrevieja og Costa Blanca i. Torrevieja ligger cirka 50 kilometer syd for Alicante. Torrevieja byder på masser af natur og fine strande. Husk blandt andet at besøge Torre del Moro, det historiske bygningsværk, der blev brugt til at forsvare området fra piratangreb i 14. hundrede-tallet. Prøv eventuelt at bade i den pink saltsø i Salinas de Torrevieja, søen siges at have helbredende egenskaber mod blandt andet hud- og led sygdomme. Der er gode vandre- og cykelruter i området blandt andet til La Manta området.

Værelser: Hotellet har 186 værelse fordelt på 10 etager. Værelserne er rummelige og indrettet i klassisk stil i beige og rødbrune farve, indeholdende seng, sofa, sofabord, skrivebord, tv, telefon, aircondition/varme og minibar. Badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har balkon med udsigt til havet og poolen. Der er gratis wi-fi. Mulighed for safety-boks. Ønsker man mere plads under opholdet, så kan der opgraderes til større værelsestyper.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, cykelopbevaring. Der er mulighed for fitness og cykeludlejning.