Pez Azul

Pez Azul er et mindre lejlighedshotel beliggende i roligt område af Puerto de la Cruz, i bydelen El Tope nær den botaniske have. Et godt udgangspunkt for en masse skønne oplevelser i Puerto de la Cruz. Pez Azul er af ældre dato, hvilket kan ses i lejlighederne og hvilket også giver stedet dets charme. Fra Pez Azul er der kun 900 meter til stranden samt ca. 15 min. gang til den gamle bydel i Puerto de la Cruz. Skal man på tur med den lokale bus, så afgår denne ca. 200 meter fra Pez Azul. Vores kunder roser stemningen på hotellet og nyder den fantastiske pris.

Værelser: Pez Azul består af 135 lejligheder. Lejlighederne er 1 værelses på ca. 30 m2 . Alle lejlighederne har kombineret opholdsplads, soveplads og køkkenniche m. køleskab, kogeplader, mikroovn samt kaffe / the faciliteter. De har alle tv, safetybox (mod betaling), telefon og badeværelse med hårtørrer. Alle lejligheder har balkon/terrasse. Der er gratis wifi i lejligheden.

Facilieter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, bar, restaurant og tv-rum. Der er desuden mulighed for billard og parkering. Hotellet har gratis wifi.