Perla Marina

Hotel Perla Marina ligger ud til stranden i skønne Nerja. Placeringen bliver ikke meget bedre, hvis man ønsker at bo i Nerja og samtidigt vil bo helt ud til stranden. Perla Marina består af 2 hoteller, der er sammensat af en underjordisk gang. Den ene del af hotellet åbnede i 1990 og den anden i 2005. Perla Marinas centrale beliggenhed, gør hotellet meget attraktivt. Foran Perla Marina, der har man promenaden, som man kan følge ind mod Balcon de Europa. Der er masser af restauranter og små butikker i nærheden af Perla Marina, så man føler allerede, at man er midt i Nerja. blot 500 meter fra hotellet finder man de snævre brostensbelagte gader, der kan følges hele vejen igennem den gamle del af Nerja. Udover den skønne placering, så er Perla Marina et charmerende hotel, med et hyggelige poolområder og et venligt personale.

Værelser: Perla Marina består af 197 værelser fordelt over 4 etager og fordelt over 2 bygninger. Alle værelser på hotellet har aircondition / varme, telefon, tv, safetybox og minibar. Herudover har alle værelser badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har gratis wifi. Det er ikke alle standard værelser der har balkon / terrasse. Ønsker man dette garanteret, så skal der tilkøbes havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, bar, restaurant, elevator, swimmingpools og læserum. Herudover er der mulighed for billeje. Der er gratis wifi på hotellet.