Marsol

Flot 4-stjernet hotel beliggende lige ved strandpromenaden i det historiske centrum af Lloret de Mar med udsigt ud over Middelhavet. Hotellet har den perfekte beliggenhed, for dem der søger det lokale liv og hvor alt er at finde indenfor gåafstand. Marsol tilbyder mange faciliteter blandt andet fitness og wellness-behandlinger. På tagetagen finder man hotellets opvarmede pool og jacuzzi med terrasse og liggestole. Der er barer, restauranter og offentlig transport indenfor gåafstand. Selvom Lloret de Mar har udviklet sig til en typisk turistby, så har byen meget at byde på. Besøg blandt andet Sant Romà-kirken som ligger blot 100 meter fra Marsol. Ta´ eventuelt på en bådtur. Fra Lloret de Mar kan man tage på en bådtur til for eksempel Tossa de Mar eller Fenals. Der er gode vandrestier langs kysten i begge retninger.

Værelser: Hotellet har 114 værelse fordelt på 7 etager. Opholdet er i et dbl komfort værelse og er cirka 20 m2 store. De er lyse og moderne indrettet med seng, tv, aircondition/varme, minibar, el-kedel. Badeværelse med brus og hårtørrer. Alle værelserne har lille balkon / fransk altan. Der er gratis wi-fi. Mulighed for safety box. Der kan opgraderes til værelser med havudsigt, hvor der er større balkon.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, jacuzzi, bagageopbevaring, valutaveksling. Mulighed for fitness, wellness-behandlinger, vaskeri service, parkering og biludlejning.