Marinas de Nerja

Marinas de Nerja er et hotel, for dem som gerne vil kræse lidt ekstra. Hotellet ligger ca. 2 km udenfor Nerja, men med en helt perfekt placering helt ned til stranden. Her får man rummelig lejlighed med god terrasse og god mulighed for havudsigt. Det er muligt at gå langs stranden ind til Nerja, hvilket er en skøn gåtur hvis man er godt gående. Der afgår bus udenfor hotellet ca. hver halve time frem til kl. 21 – bussen til Nerja koster ca. 1 Euro. Ønsker man at tage en taxi til Nerja koster dette ca. 5 Euro. Marinas de Nerja har masser af haveplads, så der er altid mulighed for, at finde en liggevogn og nyde solen samt udsigten til havet.

Værelser: Marinas de Nerja består af en hestesko i 6 etager med 216 lejligheder. Opholdet er i 2 værelses lejlighed, der rummelig og lyst indrettet. Lejligheden er ca. 45 m2 og består af spiseplads, stue m. sofa og tv og køkkenniche med køleskab m. frys, mikroovn, kaffemaskine, kogeplader, brødrister og mikroovn. Herudover er der badeværelse med hårtørrer samt separat soveværelse. Lejligheden er med balkon / terrasse med møbler og størstedelen er med havudigt. Der er gratis wifi i lejlighederne.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, restaurant og bar. Herudover er der mulighed for Spa (kun adgang for 16+). Der er aftenunderholdning det meste af året. Herudover er der gratis parkering samt gratis wifi på hele hotellet.

OBS: Januar 2024 renoverer hotellet deres swimmingpool.