Marina Internacional

Lige ud til havnen i Torrevieja finder man Apt. Marina Internacional med central beliggenhed, som er et lille hyggeligt og farverigt hotel med pool i en lille have omkranset af træer og buske. Alle lejlighederne på Marina Internacional har udsigt over marina og pool, hvilket giver en skøn atmosfære. Beliggenheden er super god da alting er i gåafstand, blot 5 min fra byens centrum. Rundt om hjørnet findes barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Hotellet har venligt og hjælpsomt personale der gerne hjælper med at booke guidede ture i området, bla. til den smukke pinke saltvandssø Las Salinas de Torrevieja. Tæt på hotellet finder man den brede strand Playa Acequien med det rolige vand. Nyd solnedgangen med en gåtur ved marinaen med de mange flotte sejlbåde eller på strandpromenaden ud på molen. Tag på udflugt til de flotte parker Dona Sinforosa og Parquede Las Naciones med søer og de mange forskellige fugle. Marina Internacional er et perfekt valg for dem der vægter den centrale beliggenheden højt.

Værelser: Hotellet består af 41 lejligheder i 3 etager, hvoraf de 2 værelses lejligheder ligger i stueetagen med terrasse. Lejlighederne er indrettet med opholdsstue med sovesofa, tv, spiseplads samt køkkenniche med køleskab, toaster, kogeplader og service. Herudover har alle lejlighederne separat soveværelse, aircondition (mod gebyr), safetyboks (mod gebyr) samt badeværelse. I lejlighederne findes der også kaffe/the faciliteter.

Faciliteter: 24-timers reception, restaurant, bar, swimmingpool, supermarked. Der er mulighed for møntvaskeri, padeltennis og parkering. Mulighed for at leje cykel eller bil. Hotellet tilbyder gratis wi-fi.