Mac Puerto Marina

Mac Puerto Marina ligger fantastisk lige ved marinaen i Benalmadena, nær promenaden og stranden. Mac Puerto Marina har udover en fantastisk beliggenhed også nogle skønne faciliteter. Her er blandet andet indendørs swimmingpool. Når man bor på Mac Puerto Marina, så er alt lige udenfor døren. I Marinaen finder man stort udvalg af restauranter og restauranter. I Marinaen kan der også købes udflugter og der holder altid taxier, så man nemt kan komme omkring. Når man forlader Mac Puerto Marina, så er man hurtigt på den flade promenade og har let adgang til Torremolinos og de skønne restauranter på stranden. Kort sagt – så har man på Mac Puerto Marina alt udenfor døren.

Værelser: Opholdet på Mac Puerto Marina er i dbl. værelse. Værelset er ca. 25 m2 og har aircondition / varme, telefon, Kaffe / te faciliteter, minibar, tv, safetybox (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer. Alle værelser er balkon / terrasse. Herudover har alle værelser gratis wifi.

Der kan opgraderes til:

  • Værelse med Patio View – disse værelser har udsigt til gårdhaven.
  • Værelse med poolview – disse værelser ligger nær poolen og med side havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, swimmingpool, indendørs opvarmet swimmingpool, sauna, fitness, restaurant, bar. Der er desuden mulighed for spa-behandlinger, billeje og parkering.