Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena er et super flot, og charmerende hotel unikt beliggende ved Playa la Arena. Her er masser af lys ,luft og let adgang til stranden. Udenfor døren af Landmar Playa la Arena, der finder man strandpromenaden med restauranter. Faciliteterne på hotellet er i top og man kan nyde nogle fantastisk solnedgange fra en af hotellets mange skønne terrasser. Hotellet får stor ros for sin mad og det høje serviceniveau. Søger man et hotel, hvor man kan være aktiv, så er Landmar Playa la Arena stedet – her er et væld af aktiviteter til de aktive.

Hotellet har særligt område og faciliteter der er KUN for voksne. Det kræver ekstra betaling for adgang til denne del, der også inkluderer loungeområde med drinks samt snacks – alt sammen noget, hvor der er kælet ekstra for tingene. Snak med os, hvis vi skal undersøge prisen.

Værelser: Opholdet på Landmar Playa la Arena er i dbl. værelse. Værelset er ca. 30 m2, lyst og indbydende indrettet. Værelset har tv, aircondition, soveplads samt badeværelse med hårtører. Der er gratis wifi på værelset. Alle værelser har møbleret balkon / terrasse.

Opgrader til deluxe værelse og få garanteret havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restauranter, barer, swimmingpools (1 opvarmet til 20 grader vinter) og fitness (kun for 18 år +) . Herudover er der mulighed for petanque, minigolf, spinning, tennis samt at skyde med bue og pil. Der er gratis wifi på hele hotellet.