Laguna Park 1

Laguna Park 1 er et lejlighedshotel til en god pris og med kort afstand til stranden. Laguna Park 1 byder på masser af faciliteter. Laguna Park 1 er bygget op omkring det hyggelige poolområde, hvor man samles til afslapning, solbadning og diverse aktiviteter. Laguna Park 1 er beliggende kun 700 meter fra stranden ved Costa Adeje og er derfor meget efterspurgt. Indenfor gåafstand finder man centrum af Costa Adeje med masser af restauranter, butikker og den hyggelige promenade. Laguna Park 1 er meget populært blandt de af vores kunder, der søger masser af liv, maden inkluderet og en fornuftig pris. Laguna Park 1 er et godt valg til en langtidsrejse.

Værelser: Laguna Park 1 består af 178 lejligheder fordelt over flere bygninger. Alle lejligheder har tv, telefon, opholdsplads, safetybox, køkkenniche samt separat soveværelse. Derudover har de alle badeværelse og møbleret balkon/terrasse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, loungebar, poolbar, cafe, restaurant, minimarked, spillerum, tv-rum og bus til Playa de las Americas. Derudover er der mulighed for wifi (mod betaling), parkering, bordtennis samt leje af bil eller cykler.