Labranda Bahia Fanabe

Med kort gåafstand til Fanabe stranden, finder man dette charmerende lejlighedshotel. Labranda Bahia Fanabe er et meget efterspurgt hotel, da man her har alt udenfor døren og opholdet er i lejlighed. Udover dette så byder Labranda Bahia Fanabe på gode faciliteter og så er der inkluderet All Inklusive i rejsen. Med All Inklusive, så er alt mad og drikke betalt hjemmefra, hvilket giver en økonomisk tryghed og man skal ikke spekulerer i eventuelle prisstigninger. Der er let adgang til strandpromenaden, der forbinder Costa Adeje med Playa de las Americas og der er derfor lagt op til skønne gåture langs vandet. Labranda Bahia Fanabe er et skønt sted på Tenerife, at holde sin ferie eller langtidsferie.

OBS: Der er ikke elevator, så man skal kunne gå på trapper

Værelser: Labranda Bahia Fanabe består af 181 lejligheder. Opholdet er i hotellets 2 værelses lejlighed, der er ca. 42 m2. Lejlighederne ligger i bygninger a´ 2 – 3 etager. Lejligheden har opholdsplads m. sofa, køleskab, tv, telefon, safetybox (mod betaling) og el-kedel (mod betaling). Der er badeværelse m. hårtører samt separat soveværelse. Alle lejligheder har møbleret balkon / terrasse.

OBS: Der er IKKE køkken i lejlighederne – kun køleskab.

Der kan opgraderes til suite – det er samme lejlighed men ca. 10 m2. større. Disse ligge øverst og har en tagterrasse.

Faciliteter: 24 timers reception, flere swimmingpools, restaurant, bar, fitness og gratis wifi. Hotellet har vaskerum, hvor der kan benyttes vaskemaskine og tørretumbler mod betaling.