Kn Panoramica

KN Panoramica er et flot lejligheds hotel med smuk udsigt ud over Atlanterhavet og øen La Gomera. . KN Panoramica er beliggende på “toppen” af turistområdet, hvilket giver en helt anden stemning. Der er mere ro, mere natur og så er der mulighed for smukke solnedgange og et fantastisk view ud over Costa Adeje samt resten af kysten. Hotellet er super godt egnet for de aktive, der elsker at gå, da der er vandreruter nær hotellet. Indenfor en 1 km. fra hotellet, der finder man et par restauranter samt bussen. KN Panoramica vælges af dem der søger skønne faciliteter, lejlighed, udsigt, ro og alt sammen til en super god pris.

Værelser: Kn Panoramica Heights Aparthotel består af 90 lejligheder. Opholdet er i en lyst indrettet 1 værelses lejlighed med havudsigt på ca. 43 m2 med tekøkken med kogeplader, komfur, mikroovn, te/kaffemaskine samt køkkenredskaber, spiseplads, sofa og soveplads. Herudover er der tv, safetyboks (mod betaling), aircondition samt badeværelse m. hårtørrer. Alle lejligheder har møbleret balkon / terrasse.

Der kan opgraderes til 2 værelses lejlighed m. havudsigt. Her får man separat soveværelse.

Faciliteter: 24 timers reception, gratis wifi på hotellets offentlige områder, 2 udendørs opvarmede swimmingpools (opvarmet vinter) og en jacuzzi, pool bar. Herudover mulighed for bordtennis og billiard. Desuden kan receptionen være behjælpelig med bil eller cykel udlejning samt booke ture til nogle af de lokale seværdigheder. Hotellet har også et lille minimarked, hvor man kan købe de mest nødvendige ting.

OBS: Ingen elevator på hotellet så man skal kunne gå på trapper.