KN Matas Blanca

KN Matas Blanca i Costa Calma er et glimrende valg, hvis man ønsker et moderne voksen hotel i fredelige omgivelser. Hotellet tilbyder faciliteter og services, der tilgodeser gæsternes forskellige ønsker for en vellykket ferie, såsom SPA afdelingen Sunriver og solterrasse for nudister. Søger man et hotel med god mad, dejlige poolområder og fantastisk personale, er det her ferien med fordel kan tilbringes.

Værelser: KN Matas Blanca har rummelige dobbelt værelser på 31m2 med aircondition, strygejern, satellit TV, og telefon. Badeværelset er med badekar og bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Mulighed for safety-box, minibar og internet. Møbleret balkon eller terrasse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, TV rum, spillelokale, diskotek, aftenunderholdning, minimarked, have, solterrasse, solterrasse for nudister, flere pools, opvarmet pool, poolbar, pool-håndklæder, jacuzzi, sauna og en eksklusiv SPA afdeling. Gratis wi-fi på fælles områder. Mulighed for billiard og forskellige former for vandsport.