Iberostar Creta Marine 

Flot hotel med adgang til privat strand.

Iberostar Creta Marine ligger nær fiskerlandsbyen Panormo. Hotellet er omgivet af grønne områder, med bl.a. 3 saltvands-pools, hvor af den ene er opvarmet og overdækket. Hotellet har 3 restauranter og 5 barer. Der er en lille privat strand tilhørende hotellet. For at komme derned, skal man ned ad smal trappe. Iberostar Creta Marine tilbyder et bredt underholdningsprogram. Creta Marine roses for deres venlige personale og den gode mad. Der er dress-code om aftenen i restauranten. Mange kunder, anbefaler man lejer en bil, da hotellet ligger lidt afsides. På mindre end en time i bil kan man besøge Heraklion, øens hovedstad. Alternativt er der gode busforbindelser til Rethmyno, hvor bussen kører cirka hver 30 min

Værelser: Hotellet har 359 værelser i 4 etager. Opholdet er i en bungalow, indrettet med dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar og tv. Badeværelse med hårtørrer. Safety-boks (mod gebyr). Terrassen er med udsigt til haven, det er muligt at opgradere til havudsigt. Der er gratis wi-fi.

Faciliteter: 24-timers reception, swimmingpools, indendørs pool, parkering, bagageopbevaring, gratis wi-fi. Mulighed for roomservice, massage, fitness, tennis og poolhåndklæder.