Iberostar Cala Millor

Iberostar Cala Millor er et moderne hotel, der ligger lige ved den populære strandpromenade med direkte adgang til stranden. Centrum af Cala Millor ligger tæt på Iberostar Cala Millor, og byder på et stort udvalg af restauranter, barer og butikker. Iberostar Cala Millor er flot og byder masser af faciliteter, men bedst af alt er den direkte adgang til stranden. Er man naturelsker, så ligger naturparken Punta de n’Amer ligger kun 15 min. gang fra hotellet. Søger man lidt ekstra forkælelse, så er der mulighed for Spa på hotellet. Dette hotel vælges af dem, der gerne vil bruge nogle ekstra penge og få noget ekstra godt.

Værelser: Iberostar Cala Millor er fra 2015 og har 171 værelser. Værelset er på cirka 22 m2. Alle værelser er flotte og moderne indrettet. De har alle aircondition, tv, telefon, badeværelse med hårtørrer og gratis wifi. Til alle værelserne er der en balkon/terrasse. Minibar og safetyboks kan bestilles mod gebyr.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, indendørs og udendørs swimmingpool, fitness, sauna og spillelokale. Der er desuden mulighed for spa. Gratis wifi på hele hotellet.