Hovima Atlantis

Hovima Atlantis er et fantastisk beliggende lejlighedshotel med en perfekt placering kun få minutters gang til stranden og marinaen. Hovima Atlantis er det perfekte sted, hvis man ønsker alt indenfor gå-afstand. Der er restauranter, barer og supermarked i kort gåafstand. Hovima Atlantis har et dejligt pool område med en snackbar. Hovima Atlantis deler restaurant med søsterhotellet Hovima Panorama, her spises alle måltiderne. Panorama ligger blot 300 meter fra Atlantis. Her betaler man for den fantastiske beliggenhed, men skal man være her f.eks. 28 nætter på langtidsrejse, så er pengene godt givet ud.

Værelser: Hotellet har 244 lejligheder. Opholdet er i en 1 værelses lejlighed, hvor stue og soveværelse er i forlængelse af hinanden. Lejligheden har aircondition, tv, safetybox (mod betaling) og køleskab. Der er desuden badeværelse med hårtørrer. Lejligheden er med møbleret balkon / terrasse. Der er mulighed for wifi i lejligheden. Ønsker man mere plads eller ønskes køkken, så kan der opgraderes til 2 værelses lejlighed.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, snackbar, 2 swimmingpools. Der er mulighed for bil- og cykeludlejning, booking af ture, vaskeriservice og frisør. Der er dele af hotellet, hvor der er gratis wifi.

OBS: Poolen er kun opvarmet om vinteren.