Hotel Tropical Park

I Callao Salvaje, Tenerife finder man Hotel Tropical Park. Et stort og flot hotel med en masse skønne faciliteter samt gåafstand til strand, butikker og restauranter. Hotel Tropical Park byder på et væld af faciliteter og der er god mulighed for, at man kan være aktiv. Hotel Tropical Park er meget populært grundet de store swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren. Ønsker man et sted med lejligheder, hvor det hele er nyt flot, moderne, så er Hotel Tropical Park et rigtigt godt valg.

Værelser: Hotel Tropical Park består af 163 lejligheder. Opholdet er i 2 værelses lejlighed på ca. 40 m2. Der er separat soveværelse, badeværelse med brusebad & hårtørrer, opholdsplads m. sofa, tv, spiseplads samt køkkenniche m. køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, kaffe / the faciliteter. Herudover er der aircondition, telefon, safetybox og gratis wifi. Alle lejlighederne er med møbleret terrasse / balkon.

Faciliteter: 24 timers reception, bar, restauranter, swimminpools (heraf 1 opvarmet hele vinteren), jacuzzi, fitness og supermarked. Der er desuden mulighed for dart, bordtennis, squash, billard, petanque, tennis og wellness. Der er gratis wifi på hele hotellet og gratis udendørs parkering. Hotellet har møntvask.