Hotel Traiña

Hotel Traina ligger i naturskønne San Pedro del Pinatar og er skønt beliggende midt i byen og med alt indenfor gåafstand. Fra Traina er der f.eks. knap 10 min til stranden ved Mar Menor Søen, hvor man også finder promenaden m. restauranter og indkøbsmuligheder. Går man yderligere et par minutter, så kommer man til byens lille marina. Ønsker man at tage et mudderbad, så er der blot 15 min. gang til mudderbadene, der er ganske gratis og et flot område med udsigt til alle saltvandsbassinerne. Hotel Traina er fantastisk udgangspunkt for dem der vil cykle rundt i området. Hotellet er gerne behjælpelige, hvis man ønsker at leje cykler.

Værelser: Hotel Traina består af 78 værelser, fordelt på 4 etager. Hos Traina er ingen værelser ens og der er lagt vægt på farverne, det traditionelle og hyggen. Alle værelser har soveplads, minibar, skrivebord, aircondition, tv, telefon og badeværelse m. hårtørrer. Alle værelser er desuden med balkon / terrasse. Der er gratis wi-fi på alle værelser.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, rygeområde, bagageopbevaring, gratis wi-fi. Der er mulighed for massage, vaskeri service, parkering, bil- og cykeludlejning.