Hotel El Puerto

Hotel El Puerto er beliggende direkte ud til strandpromenaden i hjertet af Fuengirola. Fra Hotel El Puerto har man en formidabel udsigt over vandet, kysten, byen og de nærtliggende områder. Herfra har man god og let adgang til butikker, restauranter, bus og tog samt 100 meter til den hyggelige lystbådehavn. Hotel El Puerto er et godt udgangspunkt for en masse oplevelser i og omkring Fuengirola. Bag hotellet finder man byens hyggeligste gader med masser af charmerende spisesteder. Hotel El Puerto har deres swimmingpool på taget, hvilket giver unik udsigt og masser af mulighed for sol hele dagen og hen på aftenen. Vi gør opmærksom på, at hotel El Puerto minder mere om et byhotel end et klassisk turisthotel. Dette betyder, at man ikke har et væld af faciliteter, aktiviteter og underholdning. Dem der vælger Hotel El Puerto, er dem der sætter pris på et mere roligt hotel, hvor alt er udenfor døren.

Værelser: Hotel El Puerto består af 300 værelser fordelt i 2 tårne. Værelserne er almindelige dbl. værelser med begrænset plads. Alle værelserne har aircondition / varme, tv, telefon, minibar, mulighed for safety-box, badeværelse med hårtørrer samt møbleret balkon / terrasse. En del af hotellets værelser har havudsigt, MEN skal det garanteres, skal man bestille det hjemmefra mod tillæg.

ALLE vores kunder har minibar på værelser – MEN kun ved ophold på min. 14 nætter

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar og swimmingpool. Herudover er der mulighed for leje af cykler, billeje og parkering. Hotellet har gratis wi-fi.

Hotel El Puerto tillader, at man medbringer hund op til 10 kg. Det koster ca. 12 € pr dag, og man afregner med hotellet ved afrejse.

OBS: Hotellet renoverer deres swimmingpool hver vinter. Man skal derfor forvente, at swimmingpoolen er lukket ca. 1 1/2 måned i forbindelse med januar / februar. Derudover renoveres hotellets elevatorer i vinteren 2023/ 2024. Det betyder man skal være lidt ekstra tålmodig, da der er færre elevatorer til rådighed.

Der er et igangværende byggeri nær El Puerto. Dette kan give perioder med støj og støv.