H-Top Calella Palace & Spa

Omgivet af havet og naturlige landskaber ligger hotel H-Top Calella Palace. Et skønt sted i rolige omgivelser tæt på stranden og byens historiske kvarter. Middelhavsatmosfæren gør dette hotel ideelt for gæster der er fan af den catalanske kyst. Tæt på hotel H-Top Calella Palace ligger byens centrum med barer, restauranter og butikker. Hotellet har et hyggeligt pool område med liggestole. Hotellet har en dejlig tagterrasse, hvor du kan nyde solen og den flotte udsigt eller slappe af i jacuzzien. Lloret de Mar ligger 20km fra Calella, mens Barcelona nemt nås på cirka en time med toget. Af serværdigheder i området kan nævnes Calella fyrtårn hvor solnedgangen kan nydes, Museo Archivo Municipal de Calella museum med udstillede værker fra lokale kunstnere og hvordan det var førhen i Calella. Eller gå en tur i den skønne Dalmau Park.

Værelser: Hotellet har 339 værelser. Alle værelser er med aircondition, tv, telefon, safety-box (mod gebyr), Wi-fi (mod gebyr) og skrivebord med stol. Badeværelse med badekar eller brus samt med hårtørrer. Alle værelser har altan.

Faciliteter: 24-timers reception, restaurant, bar, swimmingpool, sauna, jacuzzi, elevator, bagageopbevaring. Der er mulighed for massage, spa-behandlinger og fitness. Hotellet tilbyder wi-fi mod gebyr.