GF Fanabe

GF Fanabe ligger skønt og med blot 500 meter til stranden. GF Fanabe er meget efterspurgt af vores kunder, grundet den gode service, de gode faciliteter, den skønne mad og så naturligvis pga. den fanatiske beliggenhed ved Costa Adeje. GF Fanabe har på taget en skøn terrasse, hvorfra man har et smukt syn ud over byen, havet og øen La Gomera. Når man bor på GF Fanabe, så har man alt udenfor døren og der er blot 400 meter til den hyggelige promenaden, der byder på et kæmpe udvalg af restauranter.

Værelser: GF Fanabe består af 413 værelser. Alle værelserne er varmt og komfortabelt indrettet. Værelserne er ca. 33 m2 og dermed meget rummelige. Alle værelser har alle minibar, tv, safetybox (mod betaling), telefon, aircondition, sofa og badeværelse med hårtørrer. Værelserne har møbleret terrasse med udsigt til bjerge, pool eller havet. Der er gratis wifi på værelset.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpools, restaurant, barer, minimarked og natklub. Der er mulighed for minigolf, bordtennis, fitness, wellness, frisør og billeje. Gratis wifi på hele hotellet.

OBS: Poolen er kun opvarmet om vinteren.