Fenix

Hotel Fenix er placeret med skøn udsigt over Bajondillo stranden og havet. Hotel Fenix er kun for voksne (18 +), hvilket skaber en særlig stemning og ro. Der er en dejlig opvarmet pool og en ny SPA afdeling med jacuzzi, sauna samt motionsrum og solterasse, der er dermed mulighed for masser af afslapning og forkælelse. Fra hotellets restaurant er der en pragtfuld udsigt over byen og stranden. Hotellet ligger på en skråning, hvilket skaber masser af luft og lys omkring hotellet, samtidigt giver det let adgang til centrum af Torremolinos. Hotellet har samtidigt en elevator der bringer en til strandplan, så man får let adgang til både strand og by. Her finder man ikke et kæmpe poolområde og et hav af faciliteter, dette er stedet for dem der ønsker et ophold i et voksent miljø.

Hotellet er IKKE egnet for dem der ikke kan gå på trapper. Der enkelte steder på hotellet, hvor elevatoren ikke kører og man skal derfor kunne få lidt på trapper.

Værelser: Hotel Fenix består af 207 værelser. Værelserne på Fenix er indrettet i varme og hyggelige farver. Værelset er ca. 16 m2 og har aircondition / varme, tv, telefon, minibar, el-kedel, safetybox og badeværelse m hårtører. Værelset har terrasse m. side havudsigt. Alle hotellets værelser er med gratis wifi.

Vi gør opmærksom på, at hotellets værelser er meget forskellige i størrelser og indretning. Det samme gælder terrasserne på værelserne.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, saltvands-swimmingpool (opvarmet om vinteren), jacuzzi og fitness. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets lille spa-afdeling samt billeje. Hotellet har gratis wifi.

OBS: Hotellet er lukket ned fra d. 10. januar 2024 til og med d. 21. marts 2024