Europalace

Hotel Europalace er perfekt beliggende i den stille ende af Playa del Ingles. Hotellet ligger direkte ud til promenaden og med fantastisk udsigt til havet og stranden i Playa del Ingles. Her har man alt udenfor døren uanset om man vil på stranden, ud at shoppe, ud at spise eller om man søger en hyggelig bar. Hotel Europalace byder også på gode faciliteter og har f.eks. en swimmingpool der er opvarmet i vintermånederne. Europalace er meget eftertragtet, ikke kun fordi det ligger skønt, men også fordi man her har lejlighedsfaciliteter.

Værelser: Opholdet på Europalace er i juniorsuite med havudsigt. Juniorsuiten er knap 50 m2 og beliggende på 1. eller 2. etage. Juniorsuiten består af et soveværelse, opholdsrum med tv, fan, safetybox (mod betaling), sofaplads og køkkenniche med køleskab, kogeplader og diverse service. Herudover har juniorsuiten badeværelse med hårtørrer samt møbleret terrasse med havudsigt til siden eller frontal. Der kan opgraderes til:

Superior juniorsuite m. havudsigt – disse har samme indhold, men ligger på 3. – 6. etage med bedre udsigt. Premium juniorsuite m. havudsigt – disse har samme indhold, men ligger på 7. – 10. etage og har den bedst mulige udsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool (opvarmet vinter), fitness og jacuzzi. Herudover er der supermaked og mulighed for billeje. Der er desuden gratis wifi på hele hotellet.