EIX Alcudia

Tæt på havnen i Port d´Alcudia ligger hotel EIX Alcudia. Et moderne, stilrent og smagfuldt voksen hotel ( 18+ ). På Eix Alcudia er det venlige og hjælpsomme personale klar til at betjene i snackbaren, med de mange forskellige drinks og lækre snacks. EIX Alcudia ligger tæt på promenaden med de mange restauranter, butikker og barer. Tæt på Eix Alcudia, finder man den smukke sandstrand samt byens havn, der absolut er et besøg værd. Alcudia har alt hvad man kunne tænke sig i form af oplevelser. Under opholdet er det oplagt, at leje en cykel eller en bil og udforske skønne Mallorca. Hop på bussen tæt på hotellet ind til Alcudia´s historiske bydel med den gamle bymur, eller tag en tur på marked hvor alverdens ting og sager kan købes. Hvis man er til golf ligger Alcanada golfklub kun 3 km fra hotellet. I receptionen tilbydes salg af udflugter i området.

Værelser: EIX Alcudia har 210 værelser fordelt på 4 etager. Værelserne har balkon eller terrasse og er smagfuldt indrettet med seng, skrivebord, tv, telefon, minibar, aircondition / varme (mod gebyr), safetyboks (mod gebyr) samt badeværelse med brusebad samt hårtørrer. Der er gratis wi-fi på alle værelserne.

Der er mulighed for tilkøb af poolview, hvilket er de mest roligt beliggende værelser på hotellet.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, snackbar, poolbar, swimmingpools, bagageopbevaring, aftenunderholdning, pool håndklæder, roomservice. Gratis cykelopbevaring hvortil man kan leje cykler på hotellet. Mulighed for biludlejning, fitness, spa område med jacuzzi, tyrkisk bad, massage, sauna og ansigtsbehandlinger. Gratis wi-fi på hele hotellet.