Creta Star Hotel 

KUN FOR VOKSNE – direkte ud til stranden i Skaleta.
Creta Star Hotel er beliggende direkte ud til stranden i Skaleta. Et stort og flot hotel med masser af faciliteter, masser af plads og en helt særlig afslappende atmosfære. Creta Star Hotel er KUN FOR VOKSNE, der er med til, at give en anderledes ferie. Hotellet roses for deres venlige personale, der meget gerne give gode tips til oplevelser i området. Selve Skaleta består primært af andre hoteller, bjegrige omgivelser og strand. Den lokale bus afgår lige udenfor hotellet og turen ind til Rethymnon tager omkring 30 min.

Værelser: Creta Star Hotel består af 325 dbl. værelser fordelt over 6 etager. Opholdet er i standard værelse m. udsigt til bjergene. Værelset er ca. 20 m2 og har aircondition (15/6 – 15/9), tv, telefon, køleskab og badeværelse med hårtører. Herudover har værelset balkon / terrasse. Der er mulighed for, at opgraderer til værelse m. havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, barer, restauranter, swimmingpools, indendørs swimmingpool (opvarmet april – oktober), privat sandstrand (solvogne og parasoller på selve stranden benyttes mod gebyr), stor have med solvogne og parasoller (gratis), minimarked, tennis, minigolf, bordtennis, lån af kanoer samt underholdning. Herudover er der mulighed for massage, billeje. Der er gratis wifi på hele hotellet.

OBS: Opvarmet pool er indendørs, og er åben mellem April og Oktober